Familien & junge vhs
/ Kursdetails

Muttersprache: Albanisch für Kinder (8 - 9 Jahre)


KURS PËR MËSIMIN E GJIHËS SHQIPE

Të dashur nxënës, shumë të respektuar prindër, këtu më poshtë po e shpalos planprogramin për kursin tre mujor të gjuhës shqipe, në mënyrë që ju të keni një pasqyrë se çka do të mësojnë fëmijët tuaj për këta tre muaj:
1 do të mësojmë alfabetin, me theks në disa zanore dhe bashkëtingëllore të veçanta
2 si të shkruajmë dhe të lexojmë shqipen shkollore
3 do të lexojmë tekste nga shkrimtarët tonë të traditës dhe modern, natyrisht duke pasur parasysh moshën e nxënësve
4 do bëjmë dialogje midis nxënësve, në mënyrë që të praktikojmë atë që mësojmë në teori
5 diçka nga historia dhe gjeografia e vendit tonë
6 jashtë planprogramit do të takoj prindërit që bashkarisht t’i shpalosim interesat për fëmijët e tyre në mënyrë që të arrijmë më shumë suksese.
Këto janë parashikimet e mia për ciklin e parë. Do të jem i hapur dhe do të mirëpres edhe sygjerimet tuaja.

Status: Anmeldung möglich

Kursnr.: 24S43202

Beginn: Sa., 08.06.2024, 10:00 - 11:30 Uhr

Dauer: 4

Kursort: Volkshochschule, Raum 1.0

Gebühr: 34,00 €


Datum
08.06.2024
Uhrzeit
10:00 - 11:30 Uhr
Ort
Seestraße 15, Volkshochschule, Raum 1.0
Datum
15.06.2024
Uhrzeit
10:00 - 11:30 Uhr
Ort
Seestraße 15, Volkshochschule, Raum 1.0
Datum
22.06.2024
Uhrzeit
10:00 - 11:30 Uhr
Ort
Seestraße 15, Volkshochschule, Raum 1.0
Datum
29.06.2024
Uhrzeit
10:00 - 11:30 Uhr
Ort
Seestraße 15, Volkshochschule, Raum 1.0
Volkshochschule Neckarsulm

Seestraße 15
74172 Neckarsulm
Tel.: 07132/35-3500
Fax-Nr.: 07132/35-3599
Email: vhs@neckarsulm.de

 

Öffnungszeiten Information & Anmeldung

Montag bis Freitag von 10.00 bis 12.00 Uhr

zusätzlich:
Montag & Donnerstag von 15.00 bis 18.00 Uhr

 

Öffnungszeiten des Hauses

Montag bis Freitag von 8.00 bis 20.00 Uhr
Samstag von 9.00 bis 12.00 Uhr

 

Information Deutschkurse

Öffnungszeiten in den Schulferien